Annuleringsvoorwaarden therapiesessies en diagnostiek Praktijk Mobiel | Praktijk Mobiel

Annuleringsvoorwaarden therapeutische en psychodiagnostische trajecten

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het therapeutisch en psychodiagnostisch aanbod van Praktijk Mobiel (https://www.praktijkmobiel.be).

Onder therapie of diagnostiek begrijpen wij: alle diensten waarbij één van onze medewerkers één kind, één gezin of één ouder per sessie begeleidt. alle diensten waarbij één van onze medewerkers een diagnostisch onderzoek (IQ-test, aandachtsonderzoek, belevingsonderzoek, ...) uitvoert bij één kind.

Door je aan te melden voor ons therapeutisch of psychodiagnostisch aanbod bevestig je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

Onze psycholoog/pedagoog plant gesprekken in volgens locatie en tijdstip. Dit om de verplaatstingstijd te minimaliseren. Daarom kunnen afspraken voor zowel psychodiagnostich onderzoek als voor therapeutische trajecten tot maximum 48uur op voorhand door de cliënt kosteloos geannuleerd worden. Indien de afspraak binnen de 48 uur op voorhand wordt geannuleerd door de cliënt zijn wij genoodzaakt om deze in rekening te brengen. Het is voor onze psycholoog/pedagoog vrijwel onmogelijk om een afspraak met een andere cliënt in dezelfde regio in te plannen op dat moment.

Indien de afspraak door de psycholoog wordt geannuleerd is dit natuurlijk kosteloos, wij streven ernaar om zo snel mogelijk een nieuwe afspraak in te plannen.

Bij geschillen

Indien je niet tevreden bent, neem dan alstublieft contact met ons op. Dan bekijken we samen hoe we samen tot een oplossing kunnen komen.

Bij geschillen is alleen de rechtbank van Gent bevoegd.