Waarom jij alles altijd 100x moet herhalen | Praktijk Mobiel

Waarom jij alles 100 keer moet herhalen tegen jouw peuter of kleuter!

En hoe jij jouw kind wel naar jou laat luisteren zonder te roepen, te straffen of te dreigen...

Wil je leren hoe jij het gedrag van jouw zoon of dochter wel kunt veranderen?
En jouw kind zich wel aan jouw regels laat houden?
In 8 weken merkbaar beter resultaat door Liesbeth's gratis opvoedtips!
Liesbeth Desmet met 3 kinderen
Meer dan 10 jaar ervaring als kinderpsycholoog en cognitief gedragstherapeut met honderden kinderen en gezinnen

"Vroeger duurden driftbuien 3 kwartier en meerdere keren per dag. Nu minder dan één per dag. En als er ééntje is, duurt het 5 tot 10 minuutjes."

Delphine De Smet (mama van 2 kinderen)

"We hebben onze dochter terug zien openbloeien"

Catherine Naessens (mama van Ester)

Over Liesbeth

Hallo, ik ben Liesbeth!

In 2017 werd ik voor het eerst mama. De 2 eerste levensjaren van mijn oudste zoontje waren hels. Hij had dagelijks heftige woedebuien en meerdere keren per nacht werd hij wenend wakker. Dat woog na een paar maanden door op mij en mijn man.

Als kinderpsycholoog, pedagoog en cognitief- gedragstherapeut heb ik 11 jaar universitaire studies achter de kiezen en weet ik best wat af van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Door de vermoeidheid viel mijn automatische piloot vaak terug op straffen, roepen of dreigen. Ik merkte aan den lijve hoe moeilijk het is om de theorie in de praktijk toe te passen als je door de constante huilbuien en woedebuien weinig rust vindt.

Ik had het gevoel dat ik tekort schoot als mama. Ik wou zo graag op een andere manier met mijn peuter omgaan! Ik ging op zoek naar een praktische, gemakkelijk toe te passen methode om ons gezin uit deze cirkel te halen maar kwam van een kale reis terug.

Vanuit de mix van mijn therapeutisch wetenschappelijke achtergrond en mijn eigen ‘mama-struggles’ ben ik zelf aan de slag gegaan. Na jaren van experimenteren en bijsturen kan ik zeggen dat het mij gelukt is. De band die ik nu heb met mijn zoon is onbeschrijfelijk!

In 2019 werd ik voor de 2 de keer mama. Ik kreeg de kans om mijn methode vanaf de geboorte toe te passen.

Met waanzinnige resultaten.

Op z’n 2 jaar kan hij perfect duidelijk maken wat hij wil zonder in een kleine vulkaan te veranderen.

De laatste jaren leerde ik honderden ouders hoe ze meer rust in hun gezin kunnen krijgen en meer liefdevolle momenten kunnen beleven met hun kinderen!" Wil jij dit ook voor jouw gezin?

Bespaar jezelf de zoektocht. Ik toon het jou voor aan de hand van filmpjes van echte gezinssituaties binnen mijn gezin.

Tot snel?

Wil je leren hoe jij het gedrag van jouw zoon of dochter wel kunt veranderen?
En jouw kind zich wel aan jouw regels laat houden?
In 8 weken merkbaar beter resultaat door Liesbeth's gratis opvoedtips!