Annuleringsvoorwaarden opleidingen Praktijk Mobiel and The Village by Praktijk Mobiel | Praktijk Mobiel

Annuleringsvoorwaarden opleidingen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het opleidingsaanbod van Praktijk Mobiel (https://www.praktijkmobiel.be) en The Village (https://village.praktijkmobiel.be)

Onder opleidingen begrijpen wij: Alle diensten waarbij één van onze medewerkers meerdere kinderen of ouders ineens traint door middel van groepssessies. Digitale opleidingen & diensten waarbij er geen persoonlijke interactie is met één van onze medewerkers. Een traject met een vast aantal 1 op 1 of groepssessies aangevuld met een digitale opleiding.

Door in te schrijven voor één van onze trainingen en/of digitale opleidingen bevestig je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden Groepstrainingen

Indien jijzelf of jouw kind afwezig is op één of meerdere sessies van een training waarvoor je bent ingschreven kan het inschrijvingsgeld niet gerecupereerd worden. Wel is het mogelijk om een andere persoon de mogelijkheid te geven om die sessie mee te volgen in de plaats van de afwezige persoon.

Na het aankopen van een groepstraining kan de aankoopsom niet gerecupereerd worden. Indien je niet tevreden bent horen wij dit graag van jou. Stuur ons gerust een bericht.

De persoon die invalt voor de afwezige persoon moet voldoen aan de voorwaarden die opgelegd worden voor die speciefieke training (bv leeftijd).

Indien onze trainer een opleidingssessie annuleert dan verbinden wij ons ertoe om deze sessie op een ander moment in te halen. Elke deelnemer wordt betrokken in het prikken van een nieuwe datum. Wij stellen 3 nieuwe momenten voor. Het moment waarop de meeste deelnemers zich kunnen vrijmaken wordt vastgelegd voor de inhaalsessie.

Annuleringsvoorwaarden digitale opleiding & digitale diensten

Na het aankopen van een digitale opleiding kan de aankoopsom niet gerecupereerd worden. Indien je niet tevreden bent horen wij dit graag van jou. Stuur ons gerust een bericht.

Bij geschillen

Indien je niet tevreden bent, neem dan alstublieft contact met ons op. Dan bekijken we samen hoe we samen tot een oplossing kunnen komen.

Bij geschillen is alleen de rechtbank van Gent bevoegd.